Harem Home Güvenilir Midir?

15-04-2020 17:20

Harem Home veya haremhome.com Güvenilir Mi?

Harem Home güvenilir mi? Sorusunu sormanız gayet normal. Çünkü 7 yıl önce "Eve Dair Herşey” sloganıyla kurulan mağazamız, artık çevrimiçi alışverişte de sahaya çıktı.

Harem Home’da Hangi Markalar Var?

 

Harem Home Güvenilir Mi? Sorusunu soran siz değerli müşterilerimize, çalıştığımız markalardan bahsetmek istiyoruz; Lucky Art, Koleksiyon, Mikasa Moor, Fissler, Zwilling, Decorium, Maxx Doria, Cemile, Zebra Casa, Royal Nazik, Setabianca, Gabba, Lamedore, Aryıldız, Porland, Decovien, Arteluz, Neva, İsra, Primanova, Berghoff, Vitale, Canba, gibi dünya markalarını ve harika Mutfak, Dekorasyon, Banyo, Ev Tekstili ve Mobilya Ürünlerini Bulabilirsiniz.

Ürünler Orijinal Mi?

Ürünlerimiz tamamı Türkiye Distribütörleri veya marka üreticilerinden temin edilmektedir. Bu nedenle ürünlerimizin hepsinin orijinal olduğunu garanti ederiz.

Harem Home’a Nasıl Ulaşabilirim?

Harem Home Güvenilir Midir? Sorusunu soran herkes bizlere nasıl ulaşacağını da merak ediyordur haliyle. Öncelikler ürünlerimize www.haremhome.com sitemiz ile 0850 888 6363 numaralı sabit hattımızdan veya 0506 386 12 70 numaralı whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Harem Home’da Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Harem Home Güvenilir Midir? Sorusunu soran vatandaşlarımız çoğu zaman bunu ödeme yapmadan önce sormaktadır. Harem Home internet sitesinde 256 bit SSL Güvenli ödeme yöntemini kullanmaktadır. Ayrıca QNB Finansbank pos yapısı ile sağlam bir ödeme altyapısı kullanmaktayız. Dilerseniz Yurtiçi Kargo ile kapıda nakit ödeme de yapabilirsiniz.

Kırık ve Hasarlı Ürünlerin Temini Nasıl Yapılır?

Haremhome.com sitemizden veya @haremhome instagram sayfamızdan satın aldığınız ürünlerin kargoda hasara uğraması durumunda Harem Home hasarlı ürünlü temin etmekle yükümlüdür. Bu mağduriyetiniz Firmaların Temin sürelerine göre değişkenlik göstermesine karşın kesinlikle giderilir.

Haremhome.com Hangi Şehirde?

Harem Home ve Haremhome.com firma merkezi Şanlıurfa’dadır.

Harem Home İnstagram Hesabı Hangisidir?

Harem Home’a ait 2 instagram adresimiz vardır. @haremhome instagram adresimiz genellikle mutfak ve dekorasyon ürünlerinin paylaşıldığı hesabımız, @haremhome_mobilya ise mobilya ve aydınlatma ürünlerinin paylaşıldığı instagram hesabımızdır. Harem Home Facebook sayfamız da Sadece Harem Home adı ile geçen sayfamızdır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.